جوایز و نشان ها:

۱-“پژوهشگر برتر” مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان، هفته پژوهش، سال ۱۳۹۲.

۲-“پژوهشگر برتر” دانشکده فنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، هفته پژوهش، سال ۱۳۸۹.

۳-“دانشجوی ممتاز“، در کل دوره تحصیل دانشگاهی

۴-“انتخاب به عنوان مدیر برتر حوزه صنعت، معدن و تجارت در اجلاس سراسری نام و نشان ماندگار و دریافت گواهی نام و نشان ماندگار” سال ۱۳۹۵، تهران، ایران.

۵-“دریافت لوح تقدیر از رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریز استان کرمان“، به دلیل تلاش در شورای برنامه ریزی استان، سال ۱۳۹۴.

۶-“دریافت لوح تقدیر از فرماندار جیرفت“، به دلیل تلاش در توسعه جیرفت در مدت تصدی به عنوان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، سال ۱۳۹۴.

۷-“دریافت لوح تقدیر از امام جمعه جیرفت“، به دلیل تلاش در توسعه جنوب کرمان در مدت تصدی به عنوان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، سال ۱۳۹۳.

۸-“دریافت لوح تقدیر از مدیرعامل فقید شرکت زغالسنگ کرمان به دلیل انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر شرکت زغالسنگ کرمان“، سال ۱۳۸۲ در نتیجه تحقیقات گسترده در کارخانه زغالشویی زرند و بهبود قابل ملاحظه در عملکرد کارخانه.

۹-“مجری برترین طرح پژوهشی صنعتی سال ۱۳۸۱ شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران” با عنوان افزایش کارایی مدار فلوتاسیون کارخانه زغالشویی زرند.

۱۰-“دریافت لوح تقدیر از معاون وزیر صنایع و معادن“، به دلیل پژوهشگر برتر صنایع و معادن در سال ۱۳۸۱ در خصوص تغییر طرح کارخانه زغالشویی زرند و بهینه سازی مدار.

۱۱-“دریافت لوح تقدیر از مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان“، به دلیل پژوهشگر برتر تغییرات اساسی در هوشمند کردن پرونده ها در دوره خدمت سربازی، سال ۱۳۸۲.

اختراعات:

۱- محمود اسکندری نسب، سعید علمدار میلانی، ۱۳۸۹. “شبیه­سازی فرآیند استخراج جریان متقابل پیوسته استحصال عنصر هسته ای توریم از سنگ معدن زریگان با استفاده از نرم افزار مک کیپ تایلی”، اداره کل ثبت شرکت ها و و.مالکیت های صنعتی، تهران، شماره ثبت: ۶۷۸۵۸-۲۱/۹/۱۳۸۹.

۲- محمود اسکندری نسب، سعید علمدار میلانی، ۱۳۹۰. “فرآیند هیدرومتالورژیکی برای استخراج و جداسازی اورانیم و برخی از عناصر نادر خاکی موجود در محلول فروشویی کانسنگ توریم، اورانیم زریگان با استفاده از استخراج کننده سیانکس ۲۷۲″، اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت های صنعتی، تهران، مالک طرح: سازمان انرژی اتمی ایران، شماره ثبت: ۷۰۵۹۲-۱۹/۴/۱۳۹۰.